EPL: Elion pidurdab tavatelefonist loobumist

24. november 2004, 08:00

Elion saatis sel nädalal firma interneti püsiühendust kasutavatele klientidele kirja teatega, et internetikiirus väheneb 1. detsembrist kaks korda.

Et seda juhtuma ei peaks, soovitas firma ühineda Kodulahenduse teenusega, mis pakub internetti ja tavatelefoni ühtse soodsa kuumaksuga, kirjutab Eesti Päevaleht.

Kaupo elab Hiiumaal Käinas ja kasutab Elioni interneti püsiühendust iga päev. Tavatelefoni järele ta aga vajadust ei näe. Kaupo maksab 1-Mbitise püsiühenduse eest 345 krooni kuus, kuid detsembrist peaks ta hakkama sama palju maksma poole aeglasema ühenduse eest. Elion pakkus Kaupole võimalust liituda Kodulahenduse teenusega, säilitades sellega ühenduse praeguse kiiruse, hakates kasutama tavatelefoni ja makstes selle kõige eest ühtset kuutasu 395 krooni kuus.

?Miks ma peaksin hakkama tavatelefoni kasutama ja sellega mõttetult raha välja käima?? küsis Kaupo. ?Minu meelest on see absurdne. Ma ei saa aru, miks ei võiks ma saada sama raha eest edasi sama kiirusega ühendust.?

Elioni meediasuhete juhi Ain Parmase sõnul teatati püsiühenduse kiiruse alandamisest seoses juunis alanud kampaania lõpuga. Kampaania oli sätitud suveajale just seetõttu, et suvel kasutatakse internetti vähem ja võrgu koormus on väiksem. Parmas ei välistanud, et kaugemas tulevikus tõstetakse kiirused praegusele tasemele.

Jutud sellest, et muudatustega soovib Elion klientidele tavatelefoni pähe määrida, lükkas ta ümber. ?Keegi ju ei sunni klienti telefoni kasutama,? ütles ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing