Hansapank suurendas Venemaa tütarpanga aktsiakapitali

25. november 2004, 17:28

Täna peetud koosolekul kiitis nõukogu heaks Venemaa tulevase tütarpanga aktsiakapitali suurendamise 81 miljoni euroni (ligi 1,3 mld kroonini).

Käesoleva aasta septembris allkirjastas Hansapank Moskva Kvest panga ostu-müügi lepingu. Leping jõustub pärast Eesti ja Vene järelevalveorganite heakskiitu. Hansapank tasub Kvest panga 100% aktsiate eest ligi 3,4 miljonit dollarit (2,8 miljonit eurot) ning seejärel suurendab panga aktsiakapitali eelpool mainitud summani. Eesti Finantsinspektsioon on oma heakskiidu tehingule juba andnud ning
lähiajal esitab Hansapank vastavasisulise taotluse ka Venemaa Keskpangale.

Hanspanga Grupp laiendas oma tegevust Venemaale 2002. aastal. Käesoleval aastal kinnitatud strateegia kohaselt tegutsetakse Vene turul kolmes regioonis - Moskvas, Peterburis ja Kaliningradis. Seejuures keskendutakse eelkõige Grupi Balti, Skandinaavia ning Vene äriklientide teenindamisele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing