Omanik likvideerib militaarvarustust prahtinud firma

15. detsember 2004, 16:55

Hollandi omanik otsustas likvideerida talle kuuluva Baltic Investments Services OÜ, mis prahtis tollile vahele jäänud militaarsõidukeid.

Baltic Investments Services OÜ kuulub Hollandis registreeritud Van Uden Maritime B.V.-le. Osaühingu prahitud laev Maximahaven, mis oli samuti registreeritud Eestis, jäi 2003. aasta augustis vahele Liibanoni tollis.

Kui Küproselt saabunud Maximahaven tõi Beiruti sadamasse Saksa autosid, leidis toll lasti kontrollides, et pardal oli ka Briti armee embleemidega kasutatud sõjatransporditehnikat. Sõjatehnika pärines Küproselt.

Ajalehele Daily Star andmetel lubas toll Maximahavenil turvaeskordi saatel Beiruti sadamasse sõita ning Saksa autod maha laadida. Militaarvarustus jäi aga laevale ja see lahkus teadmata suunas. Maximahaven kuulus samas Hollandi Antillidel registreeritud ettevõttele Ivos Shipping NV.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing