• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  First Final Farewell Tour algab Tallinnast

  Phil Collinsi kaks Tallinna kontserti toimuvad 13. ja 16. oktoobril. 13. oktoobri Tallinna kontsert on Collinsi hüvastijätuturnee ?First Final Farewell Tour? kolmanda osa avashow. Phil Collins esineb Eestis esmakordselt.
  ?Siis, kui me hakkasime planeerima seda kontsertturneed, oli üheks minu sooviks mängida kohtades, kus ma ei ole varem esinenud või siis teinud seda äärmisel juhul vaid ühe korra,? seletas Phil Collins seoses tuuri algusega toimunud intervjuus esi­nemispaikade valikut. Siinsele kont­serdipublikule langes osaks ka üsna harukordne au. Tuuri korraldajad tulid vastu kohaliku korraldusmeeskonna soovidele ning lisasid esinemiste sarja lisakontserdi, nii ongi 13. oktoobri ülesastumisest saanud kontsertturnee esietendus.
  Phil Collins ehk täisnimega Philip David Charles Collins on mitmekülgne muusik, kes lisaks laulmisele mängib trumme, kirjutab laule, ning tegeleb produtsenditööga. Tema muusikukarjäär sai alguse seitsmekümnendate alguses, kui ta liitus ansambliga Genesis. Phil Collinsi kuulsamate lugude nimekirja kuuluvad kindlasti hitid I Wish It Would Rain Down, Another Day In Paradise, Dance Into The Light, Two Hearts, One More Night jne. Artisti esimene sooloplaat Face Value ilmus 1981. aastal. 1951. aastal Londonis sündinud muusik on võitnud korduvalt Grammy auhindu ning müünud ligi sada miljonit plaati.
  Kontserdi kava kommenteerides ütleb Phil Collins, et sisuliselt on see suurimate hittide paraad. ?Ehk on ka mõned sellised lood, mida kuulajad nii hästi ei tea, aga seda ma luban, et kontserdilt lahkutakse naeratus huulil,? kinnitab Collins.
  Hetkel viibib kontserttuuri korraldustiim ?veitsis, kus harjutatakse lava ning tehnika kiiret monteerimist ja lahtivõtmist.
  Kontserdi korraldajad tuletavad piletiomanikele meelde, et show algab täpselt kell kaheksa õhtul, uksed avatakse külastajatele kell 18.00. Oluline on kindlasti meeles pidada, et kontserdil ei ole soojendusesinejat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Meedialiidu juht: ajakirjanduse käibemaks nulli!
Eesti on jäänud Euroopa kõrgeima käibemaksuga riigiks. Valitsusel oleks aeg kehtestada ajakirjandustoodetele ja raamatutele nullmäär, kirjutab Eesti Meediaettevõtete Liidu juhataja Merle Viirmaa-Treifeldt.
Eesti on jäänud Euroopa kõrgeima käibemaksuga riigiks. Valitsusel oleks aeg kehtestada ajakirjandustoodetele ja raamatutele nullmäär, kirjutab Eesti Meediaettevõtete Liidu juhataja Merle Viirmaa-Treifeldt.
Neste juht lahkub ametist Aktsia reageeris suure langusega
Soome naftarafineerija ja biokütuse tootja Neste tegevjuht Peter Vanacker on otsustanud ameti maha panna, teatas ettevõte neljapäeval.
Soome naftarafineerija ja biokütuse tootja Neste tegevjuht Peter Vanacker on otsustanud ameti maha panna, teatas ettevõte neljapäeval.
Meediafirmade TOPi võitja Ekspress Meedia: nii tugev taastumine oli meilegi üllatus
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Leedu pääses Hiina tollisüsteemi tagasi, aga juba tulid uued mured
Detsembri alguses Hiina tollisüsteemist välja arvatud Leedu pääses eile sinna tagasi, nüüd on aga esile kerkinud uued mured, kirjutab väljaanne 15min.
Detsembri alguses Hiina tollisüsteemist välja arvatud Leedu pääses eile sinna tagasi, nüüd on aga esile kerkinud uued mured, kirjutab väljaanne 15min.