• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rautaruukki kvartalikasum jäi ootustele alla

  Soome suurima terasetootja Rautaruukki kolmanda kvartali kasum kasvas mullusega võrreldes miljoni euro võrra ja jäi alla analüütikute ootustele.

  Firma kasum oli kolmandas kvartalis 84 miljonit eurot ehk aktsia kohta 61 senti. Eelmisel aastal samal ajal oli kasum 83 miljonit eurot ehk 60 senti aktsia kohta.
  Bloomberg vahendab, et kompanii kasum oli pea muututmatu, kuna vähenes müük. Käive kahanes 4,9 protsenti, 812 miljoni euroni. SME Direkti küsitletud analüütikud ootasid Rautaruukki kolmanda kvartali kasumiks 93,4 miljonit eurot ehk 67 senti aktsia kohta. Käibeks ennustati 833 miljonit eurot.
  Rautaruukki tegevjuht Sakari Tamminen ütles, et kogu aasta müük ületab 3,6 miljardit eurot ja tegevuskasum on selgelt suurem, kui eelmisel aastal samal ajal.
  Rautaruukki aktsiad on sel aastal Helsingi börsil kerkinud 91 protsenti ning firma turuväärtus 2,13 miljardit eurot. Seega on firma aktsia olnud kiireima tõusuga OMX Helsinki Indexi 117 liikme seas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.