• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallink lõpetas töölepingu Tallink Finlandi tegevdirektori Håkan Nordströmiga

  Tallink Grupi juhatuse esimees Enn Pant ütles Äripäevale, et Nordström lahkub, kuna tema arusaam firma arengust erineb Tallinki omast.
  Uueks Tallink Finland OY tegevdirektoriks nimetati Keijo Mehtonen.
  ?Me arvasime, et firmale on parem, kui Keijo Mehtonen, kes on seda tööd pikalt teinud, teeb seda edasi,? lausus Pant.
  Nordström kerkis negatiivses kontekstis üldsuse huviorbiiti vahetult enne Tallinki avalikku aktsiamüüki, kui Tallink lõpetas pärast Soome meedias kriitika alla sattumist reovee Soome lahte pumpamise ja hakkas seda Stockholmi ja Helsingi sadamatesse viima.
  Nordström selgitas siis, et seaduse järgi võisid Tallinki laevad reovett Soome lahte lasta, kui see oli enne läbinud bioloogilised puhastusseadmed.
  ?See on väärarvamus, et me nii kokku hoidsime, see ei ole suur kulutus,? lisas Nordström tookord.
  21. novembri seisuga oli Nordströmil 48 000 Tallinki aktsiat. Mehtonenil on 957 600 Tallinki aktsiat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Inbank kaasab uute võlakirjadega lisaraha
AS Inbank alustab täna uute 10 aastase tähtajaga allutatud võlakirjade avalikku pakkumist, teatas Inbank börsiteate vahendusel.
AS Inbank alustab täna uute 10 aastase tähtajaga allutatud võlakirjade avalikku pakkumist, teatas Inbank börsiteate vahendusel.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Raadiohommikus: anname 10 000 eurot ühe väärt idee eest
Nädala esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime pikemalt esmaspäeval algavast arvamuskonkursist Edukas Eesti, mida Äripäev korraldab juba 10. korda. Eesti Gaasi, If Kindlustuse, Ellex Raidla Advokaadibüroo, Forus Grupi, Swedbanki ja Rohetiigri toel aset leidva konkursi võitja pistab tasku 10 000 eurot. Et see summa võita, on vaja kirja panna ja saata üks Eesti elu ja majandust edasi viiv idee arvamusloo vormis.
Nädala esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime pikemalt esmaspäeval algavast arvamuskonkursist Edukas Eesti, mida Äripäev korraldab juba 10. korda. Eesti Gaasi, If Kindlustuse, Ellex Raidla Advokaadibüroo, Forus Grupi, Swedbanki ja Rohetiigri toel aset leidva konkursi võitja pistab tasku 10 000 eurot. Et see summa võita, on vaja kirja panna ja saata üks Eesti elu ja majandust edasi viiv idee arvamusloo vormis.