• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ateena keskväljakul plahvatas pomm

  Kreeka politsei teatel raputas Ateena keskväljakut täna varahommikul pommiplahvatus, teated inimohvrite kohta puuduvad, vahendas PM Online BBC-d.

  Plahvatus toimus umbes kell kuus hommikul ühe Syntagma väljaku postkontori ees, mis asub Kreeka rahandusministeeriumi vahetus läheduses, mis on Kreekas varem tihti olnud valitsusevastaste meeleavalduste sihtmärgiks.
  Inimohvrite kohta praegu informatsioon puudub, kuid Kreeka televisioon edastas hiljuti kaadreid plahvatuses kannatada saanud autodest, kohvikutest ja poodidest.
  Politsei andmetel oli pomm valmistatud mitmest gaasiballoonist.
  Kuigi keegi pole veel vastutust pommiplahvatuse eest endale võtnud, hoiatati ühte Kreeka päevalehte plahvatusest 30 minutit enne selle toimumist.
  Käesoleval nädalal kavatseb Kreeka suurim ametiühing korraldada riigis mitu üldstreiki.
  Varasematel aastatel on mitmetes pommiplahvatustes ja atentaatides süüdistatud 17. novembri-nimelist vasakäärmuslikku terrorirühmitust, kuid viimase tegevus on pärast 2003. aastal toimunud haaranguid soiku jäänud.
  Kreekas tegutseb ka mitmeid muid anarhistlikke äärmusrühmitusi, kuid nende aktiivsus on samuti langenud pärast seda, kui Kreeka politsei karmistas eelmisel aastal toimunud suveolümpiamängude eel turvameetmeid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.