Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Müüa uus korter arvuti ja internetiga

  Suure IT-kaupade hulgimüüja GNT Eesti tegevjuht Anti Kuiv käib tänases ITees välja huvitava idee. Nimelt võiksid kinnisvaraarendajad hakata pakkuma uusi kortereid koos kiire internetiühendusega arvutiga. Ja see arvuti peaks olema korteri hinna sees, soovitab Kuiv. Praegu niikuinii keegi korterit ostes hinda ei vaata, lisab ta.
  Tunnistan, et ideel on jumet. Arvuti kodus ? või siis sülearvuti, millega käiakse igal pool ? on Eestis juba üsna elementaarne. Kas nüüd inimene just n-ö tasuta arvuti järgi korterit valib, on iseküsimus. Selge on aga see, et arvutit ja internetiühendust vajab ta oma uues kodus kindlasti. Ja selle vajaduse rahuldamisele võiks mõni kinnisvaraarendaja mängida küll.
  Anti Kuiva idee haakub Tallinna eelmiste linnaisade sooviga viia internetiühendus kolme aasta jooksul iga leibkonnani. Nii muutub interneti kasutamine justkui osaks inimõigustest, sest ilma arvutita on üha raskem hakkama saada.
  Internetiühendus jõuab kolme aastaga Tallinnas iga leibkonnani niigi, kui mobiilioperaatorid selleks ajaks pealinna kiiret andmesidet võimaldava 3G võrguga katavad. Tõsi, juhtmega koju tulev püsiühendus on võrreldamatult soodsam, kuid vähemalt on 3G olemasolul pea igal pool võimalik arvutiga internetti minna.
  Lisame siia otsa veel üha rohkem juurde tekkivad WiFi levialad ja Tallinna külje all katsetatava Wimaxi, mis pakub internetiühendust sarnaselt WiFile läbi õhu, kuid suuremal maa-alal. Soodsate tingimuste kokkulangemisel on seega mõnel inimesel võimalik kasutada internetti kunagist kuulsat reklaamisloganit meenutades ?viiel erineval moel?: lisaks kodusele püsiühendusele võid valida ka näiteks WiFi, Wimaxi või 3G internetilevi. Kui need kõik vaid koju ulatuvad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
4000eurosele elektrile pole häid vabandusi. Tegutsegem!
Nord Pooli pakkumiste esitamise ja aktsepteerimiste süsteem tuleb väga kriitilise pilguga üle vaadata, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Nord Pooli pakkumiste esitamise ja aktsepteerimiste süsteem tuleb väga kriitilise pilguga üle vaadata, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kansas City Föderaalreservi juht: intresside tõstmine peatub alles siis, kui oleme veendunud inflatsiooni allapoole tulemises
Kansas City Föderaalreservi juht Esther George ütles neljapäeval peetud kõnes, et intresside tõstmine peatub alles siis, kui ollakse täielikult veendunud, et inflatsiooninumber tuleb allapoole.
Kansas City Föderaalreservi juht Esther George ütles neljapäeval peetud kõnes, et intresside tõstmine peatub alles siis, kui ollakse täielikult veendunud, et inflatsiooninumber tuleb allapoole.
Reaalajas börsiinfo
Bigbank: majanduses pole midagi seisma jäänud
Bigbanki Eesti üksuse juht Jonna Pechter ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et klientide käitumine majanduse jahtumist ei näita ning laenutaotluste arv ei ole kahanenud.
Bigbanki Eesti üksuse juht Jonna Pechter ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et klientide käitumine majanduse jahtumist ei näita ning laenutaotluste arv ei ole kahanenud.
Sündmused Ukraina tuumajaama lähistel Eestile kiirgusohtu ei kujuta
Keskkonnaamet teatas, et jälgib kiirguse taset Eestis ööpäevaringselt ning kiirgustase Eestis ja lähiriikides püsib stabiilne.
Keskkonnaamet teatas, et jälgib kiirguse taset Eestis ööpäevaringselt ning kiirgustase Eestis ja lähiriikides püsib stabiilne.
Haapsalu linnapea loodab raudtee jaoks raha saada ikkagi taasterahastust
Plaan on valitsusele ja Euroopa Komisjonile selgitada, et raudtee ehitamine ei kalline, kirjutab pressiteates Haapsalu linnapea Urmas Sukles.
Plaan on valitsusele ja Euroopa Komisjonile selgitada, et raudtee ehitamine ei kalline, kirjutab pressiteates Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.