• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tõnis Palts intressivõlaga maksuvõlglaste nimekirjas

  Tõnis Palts nõudis kohtule esitatud kaebuses nii maksuhalduri kevadel tehtud maksuotsuse kui ka vaideotsuse tühistamist. Samuti taotles ta esialgse õiguskaitsena kohustada maksuhaldurit kustutama oma nime maksuvõlglaste nimekirjast. Tallinna halduskohus rahuldas taotluse.
  Maksu- ja tolliamet kaebas otsuse edasi ning ameti erikaebusest tingituna tühistas Tallinna ringkonnakohus augustikuise määrusega halduskohtu määruse ja jättis Tõnis Paltsu suhtes esialgse õiguskaitse kohaldamata. Ringkonnakohtu põhjenduste kohaselt tuleb intressivõla avalikustamine vaidlustada eraldi toiminguna.
  Nüüd on Tallinna ringkonnakohtu määrus jõustunud ja Tõnis Paltsu võlgnevus on maksuvõlglaste avalikus nimekirjas, sõnas maksu- ja tolliameti pressiesindaja Liis Plakk.
  ?Maksukorralduse seaduse § 115 lg 1 kohaselt, kui maksukohustuslane ei ole tasunud maksu seadusega sätestatud tähtajaks, on ta kohustatud arvestama ja tasuma tähtajaks tasumata maksusummalt intressi. Käesoleval juhul on isik maksusumma tasunud. Ja võlgnevuse puhul on tegemist intressikohustusega summas 9,3 miljonit krooni, millelt eraldi intressi ei arvestata,? selgitas Plakk.
  Tõnis Palts viibis eile välismaal ja ei saanud maksuvõlglaste nimekirja sattumist kommenteerida.
  Kohtuistung toimub järgmise aasta märtsis.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Madis Müür: Funderbeami puhul on hirm laes ja hinnad huvitavad. Aga kuidas Buffett ütleski?
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
TextMagic saatis sõnumi investoritele – aeg märkima hakata
SMS-kommunikatsiooni teenuseid pakkuv TextMagic on tulnud välja aktsiate esmase avaliku pakkumise ehk IPOga. Ettevõte plaanib liituda Tallinna First Northi alternatiivbörsiga ja emissiooni käigus kaasatakse kuni 2,5 miljonit eurot.
SMS-kommunikatsiooni teenuseid pakkuv TextMagic on tulnud välja aktsiate esmase avaliku pakkumise ehk IPOga. Ettevõte plaanib liituda Tallinna First Northi alternatiivbörsiga ja emissiooni käigus kaasatakse kuni 2,5 miljonit eurot.
Täna õhtul on elekter tavapärasest 10 korda kallim
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Advokaadibüroode TOP 2: aegade parim aasta tuleb tänavu
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.