Nagu noateral

Lennart Beat 03. veebruar 2006, 00:00

Sedasi on tõlgitud "Walk The Line", mis alates tänasest laiema avalikkuse ette jõuab.

Kantri rahvakunstniku Johnny Cashi staatus läks 1990ndatel eelkõige tänu U2 sekkumisele sujuvalt üle rock-ikooni omaks. Eluloofilm keskendub esimesele kuulsusperioodile. Enne kui lugu teid pärast vaatamist plaadipoodi suunab (Joaquin Phoenix ja Reese Witherspoon ei saanud Kuldgloobuseid ainult näitlemise eest), mõned soovitused, kuidas JC sõltuvust arendada. Võttes kokku tähtsaima pikast karjäärist, on Ring Of Fire stardiks parim.

Nimilugu, Folson Prison Blues, Man In Black (kuidas küll Joel Steinfeldt sellest Mägra Maja suutis aretada?) ja Rick Rubini aastate kaverid. Viimastest on tuntuimad Depeche'i Personal Jesus ja U2 One, kuid Nine Inch Nailsi Hurt on laul, mida kõik võiks korra elus kuulda. Mehe tähtsamad albumid on samuti uuesti saadaval nagu ka lugematud teised kogumikud. Neist põhjalikemad on Unearthed (5 plaati) ja The Legend (algab 4st CDst). Esimene võtab kokku Rubini perioodi ja teine parima varasemast ajast. Niisiis, põnevat kollektsioneerimist!

www.johnnycash.com

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:36
Otsi:

Ava täpsem otsing