Raimo Ülavere • 18. september 2006 kell 9:23

Reiljani lambagrill tõi 159 allkirja Rüütli tarvis

Eilsel valijameeste kogunemisüritusel õnnestus Rahvaliidul ja Keskerakonna kokku koguda 159 valijamehe allkiri Arnold Rüütli presidendikandidaadiks esitamiseks.

Rahvaliidu pressijuht Agu Uudelepp kinnitas, et eilse Rüütli-toetajate valijameeste kogunemise Villu Reiljani kodus maksavad kinni peoperemehed Reiljan ja Edgar Savisaar.

Muuhulgas pakuti külalistele vardas grillitud lammast, veini ja õlut. Kui palju paarisaja inimese kogunemise ja toitlustamise üritus maksma läks, Uudelepp öelda ei osanud. "Ootasin seda küsimust ja küsisin eile õhtul pool üksteist Reiljanilt. Ta vastas, et pole arveid kokku löönud," rääkis Uudelepp.

Uudelepa sõnul oli ürituse eesmärk näidata valijameestele, et Rüütli toetajaid on palju. Loodame täna-homme saada veel 15 valijamehe allkirjad, siis esitame ka Arnold Rüütli presidendikandidaadiks vähemalt 173 valijamehe allkirjaga, märkis Uudelepp. Tema sõnul annavad valijamehed allkirja juba nõuetekohaselt täidetud paberile, mis esitatakse valimiskomisjonile Arnold Rüütli kandideerimiseks.

Hetkel kuum