19. september 2006 kell 9:18

Radisson SAS hotell vahetab Tallinnas juhti

Alates 19. septembrist alustab Tallinna Radisson SAS hotelli tegevdirektorina tööd rootslane Johan Aschan, kes on Radisson SAS hotellide juhtivatel positsioonidel töötanud viimased viis aastat.

Radisson SAS hotelli Tallinnas alates 2004. aastast juhtinud Sam Holmberg lahkub Rezidor SASi hotelliketist. “Nägin kahe Eestis töötatud aasta jooksul hotellisektori ja konkurentsi kiiret arengut. Seetõttu on mul väga hea meel, et Radisson SAS hotell Tallinnas on hoidnud oma positsiooni turuliidrite seas ning Rezidor SAS hotelliketi siseselt saanud kõrge tunnustuse Rezidor SAS President’s Award, mis näitab väga head kvaliteeti ning edukat äritulemust 181 Radisson SAS hotelli seas,” ütles Holmberg. “Olen siin oldud aja jooksul saanud palju uusi sõpru ja meenutan sooja tundega inimesi, kes on meie hotelli käekäigule kaasa aidanud.”

37aastane Johan Aschani sõnul ootab ta põnevusega uuel ametikohal töötamist ning usub, et see pakub talle suuri väljakutseid. “Tallinna hotellituru areng on kiire ning konkurents tihenev, “ ütles Aschan.

Hetkel kuum