Ärilaused

31. oktoober 2006, 09:51

Häid ütlemisi teisipäeval, 31. oktoobril
ilmunud ajalehtedest.

"Sellised kummalised detailid kellelegi au ei tee, aga Riigikogu liikmed on läbilõige Eesti ühiskonnast," Riigikogu liige, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juht Ivari Padar Riigikogu liikmete kuluhüvitistest, Äripäev.

"Nii meil ka kui konkurentidel on käes nii-öelda kuldsed ajad, kus ära ostetakse sisuliselt kõik, mida müüakse," ASi Puumarket juhatuse esimees Marti Rehemaa, Äripäev.

"Vene transiidiärimehed käivad šoppamas kõigis Baltimaades ning Tallinna Sadama juhatuse ülesanne on klient nõukogu jaoks ette ajada," ASi Tallinna Sadama endine juhatuse esimees Riho Rasmann, Äripäev.

"Kui Kadaka turult korjati võltsitud Madonna plaate, said kohtunikud aru, et see on intellektuaalse omandi vargus, ja kui sama asi juhtub Eesti kaubamärgiga, leitakse, et see on ebaoluline," E-Piima juhatuse esimees Jaanus Murakas kommenteerides kohtu otsust lõpetada Eesti Kuldse juustu võltsimisega tegelenud Estoveri juhi Ago Tederi ja tema äripartneri Toomas Milleri kriminaalasi, Äripäev.

"Kui keevitamine ei tasu ära, siis ei tule keevitada ja tuleb keskenduda sellisele tootmisele, kus lisandväärtus on suurem," peaminister Andrus Ansip, Äripäev.

"Pool kasumist tuleb ümberhindluse arvel, ma ei võtaks seda nii tõsiselt," Hansabank Marketsi analüütik Sander Danil Tallinki järsku kasumikasvu kommenteerides, Äripäev.

"Samas on mõni Res Publica nooruk, kes sõjaväes küüriks kemmergut, poliitikas Kõutsist (Isamaaliidu ja Res Publica liikmeks astunud kaitseväe juhata Tarmo Kõuts - toim) kindlasti kangem mees," Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Jaanus Rahumägi, Äripäev.

"Vaba ettevõtluse pooldajatele ütleme rahuliku südamega: meie ravimispetsialistidena teame, milliseid ravimeid vajame. Teie olete need, kes selle "äri" hammasrataste vahel oma tervisega riskite!" Apteekrite Liidu peaproviisor Kaidi Vendle vastates kriitikale, et apteekide avamise sidumine teeninduspiirkonna elanike arvuga piirab ettevõtlusvabadust, Äripäev.

"Millegipärast arvavad mõned riigikogulased, et valimistel saadud rahva mandaat muudab nad rahva suuvoodriks ja otsustajaks kõikides küsimustes, sealhulgas ka ETV ja Eesti Raadio juhtimine," Eesti Televisiooni programminõustaja-analüütik Raivo Suni, Eesti Päevaleht.

"Sakala keskuse lõhkumine on sama alatu kui K-kohuke. Juriidiliselt on kõik korrektne, enneolematult jõhker aga ikkagi," SL Õhtulehe juhtkiri "Keskvandaalid".

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. October 2006, 09:59
Otsi:

Ava täpsem otsing