Kesko emiteeris 100 miljoni krooni eest kommertspabereid

Mariliis Pinn 02. november 2006, 17:21

Kesko Oyj emiteeris täna Sampo Panga
vahendusel 100 miljoni krooni ulatuses kommertspabereid.

Kesko Oyj emiteeris täna Eesti turule 100 miljoni krooni väärtuses uusi üheaastase kustutustähtajaga diskonteeritud võlakohustusi lunastustähtpäevaga 2. november 2007.a. Võlakohustuse tootlus levitamisel oli 3,991%, teatas Sampo.

Tänase võlakohustuste emissiooni eesmärk oli samas väärtuses lunastatud kommertspaberite refinantseerimine. Kommertspaberite levitamine toimus otsemüügi korras ning uue võlakohustuse investorbaasi moodustavad peamiselt kohalikud institutsionaalsed investorid. Emissiooni korraldas AS Sampo Pank.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. November 2006, 17:29
Otsi:

Ava täpsem otsing