Enn Heinsoo • 8. november 2006 kell 22:00

Ordi kasvule andis panuse ka Elion

ASi Ordi oktoobrikuistele müügitulemustele andis lisa ka Elionile toodetud ligi pool tuhat arvutit.

ASi Ordi tegevjuhi Sulev Sisaski arvates andsid peamise panuse müügitulemustele õppurid ja üliõppurid. "See on alati silmapaistev müügikuu olnud," rääkis Sisask oma üldisest sügisesest turunägemusest. "Teeme Elioniga hetkel koostööd nende ühe teenuse osas. Oktoobris saime tänu sellele lahti ligi 600st arvutist. Kokku varustame me Elioni ligi tuhande arvutiga, kuid osa neist lähevad novembri arvele," selgitas Sisask.

ML Arvutite turundusjuhi Mart Sepa arvates oli oktoobri müük ootuspärane. "Perioodi iseloomustas suur nõudlus sülearvutite järele. ML tootevalikus kasvas enim nõudlus kahetuumaliste protsessoritega masinate järele," kirjeldas Sepp klientide eelistusi.

Hetkel kuum