Ärilaused

Häid ütlemisi teisipäeval, 14. novembril ilmunud ajalehtedest.

"Kui vaja, ehitatakse finantskeskusi ka sohu," Husqvarna Estonia OÜ juht Alar Maarend, hinnates hiinlaste põhjalikkust piirkondade arendamisel, Äripäev.

"Eestis tunduvad kõik aktsiad liiga kallid, et neid osta, aga nad ikka tõusevad," Tallinna Kaubamaja aktsionär, Riigikogu liige Margus Hanson, Äripäev.

"Lähipäevad näitavad, kas ühiskonnas on piisavalt kainet mõistust, et end kultuuri viigilehega varjavate poliitikuhakatiste plaane läbi näha," keskerakondlasest Tallinna abilinnapea Kalev Kallo vägikaikaveost Sakala keskuse ümber, Postimees.

"Uusbolševistliku mõttelaadi kultiveerijad põlgavad Eesti seadusi – kui kõik vastab seadustele, äratab see revolutsionääride ridades ülimat hämmastust ning põlastusega litsutakse hammaste vahelt salapärane lühend „JOKK”,” keskerakondlasest Tallinna abilinnapea Kalev Kallo, Postimees.

"Varsti peaks meiegi inimesed hakkama sanatooriumide asemel viharavil käima," Tallinna Ülikooli psühholoogiamagistrant Martin Vallimäe liikluskäitumisest, Postimees.

"Pika asjaajamise peale kukkus purikas lõpuks ise alla ja halvimal juhul kellelegi pähe," Brem Kinnisvarahoolduse OÜ haldusjuht Aavo Vään, iseloomustades asjaajamist Tallinna linnavalitsuses, Postimees.

"Meie uueks märgiks saab „rumal endine Nõukogude vabariik, kes alustas tagasiteed," ettevõtja Tõnis Palts raudtee taasriigistamisest, Eesti Päevaleht.

„Ega siia lahingusse kindraleid kaotama tooda,” Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Ivari Padar, kinnitades, et erakond toetab kaitseväe juhi kohale presidendi esitatud kandidaati, Eesti Päevaleht.

Hetkel kuum