Skype hakkab raha edastama

16. november 2006, 07:30

Skype kavatseb tulevikus lisada
helistamisele võimaluse sõpradele raha saata, kirjutab Eesti Ekspress.

Nii võib Skype tulevikus hakata pakkuma väikest konkurentsi pankadele. Uue teenusega võidakse ehmatada finantsasutusi, kes koorivad rahvusvahelistelt rahaülekannetelt rammusa teenustasu. Nimelt kavatseb Skype lisada oma võimaluste paketile ka raha saatmise.

"Näiteks USA emigrandid, kes kodustele helistavad, tahaksid ehk neile ka raha saata. Siis saab seda otse Skype´ist teha," kirjeldab Skype Eesti tegevjuhilt Sten Tamkivilt uusi horisonte, kuhu kavatsetakse liikuda. Skype ise pangaks ei hakka, kuid eBay omanduses olev internetis maksmist võimaldav Paypal juba eksisteerib ja seda saab raha liigutamisel edukalt kasutada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. November 2006, 07:29
Otsi:

Ava täpsem otsing