• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Samsungi uudistelefonid üha õhemad

  Samsung tutvustas sügisel kahte pisikest mobiiltelefoni, millest SGH-D900 oli turule toomise ajal maailma kõige õhem liugklapiga mobiil. Neljasageduslik GPRSi ja EDGEi toega D900 pakub nii töö- kui ka meelelahutusfunktsioone: dokumendilehitseja (Word, Excel, Powerpoint), kolmemegapiksline kaamera, muusikamängija. D900-l on 60megabaidine sisemälu ja MicroSD mälukaardi kasutamise võimalus. Mälukaarti ennast pole standardkomplekti lisatud. D900 kaalub 85 g ja maksab 5800 kr.
  SGH-D830 on D900st kolm millimeetrit õhem ja sama palju laiem. D830 on minimalistliku disainiga telefon kahemegapikslise kaameraga. Telefonil on mitme muusikaformaadi toega digitaalse võimendiga pleier ja sinihambastereo peakomplekti tugi. Mudelil pole värvilist välist ekraani, selle asemel on piirdutud kaherealise tekstiikoone (kell, kuupäev, sisenev kõne) kuvava sinise ribaga. D830 kaalub 91 g ja maksab 5000 kr.
  Kevadel tutvustas Samsung mudelit SGH-X820, mis oma 6,9 millimeetriga on maailma kõige õhem telefon.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Lauri Läänemets: küpse mõtlemisega ärieliit on hõivamas sotside valimisprogrammi
Sotsiaaldemokraadid peavad tõsiselt peeglisse vaatama, kui meie väärtuste eestkõnelejateks on saamas erakonna asemel riigi ärieliit, kirjutab sotside uueks juhiks kandideeriv Lauri Läänemets.
Sotsiaaldemokraadid peavad tõsiselt peeglisse vaatama, kui meie väärtuste eestkõnelejateks on saamas erakonna asemel riigi ärieliit, kirjutab sotside uueks juhiks kandideeriv Lauri Läänemets.
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Vähemalt 11 juhtimispärli Eesti tippudelt: kuidas taluda vallandamise valu ja tipuüksindust
Tahad päästa elusid? Õpi arstiks. Tahad päästa miljoneid elusid? Õpi inseneriks. Nii näeb ettevõtlust, selle mõju ning selle kasutamist CoModule'i asutaja Kristjan Maruste, kes rääkis oma mõtetest Äripäeva raadio saates "Juhi jutud“.
Tahad päästa elusid? Õpi arstiks. Tahad päästa miljoneid elusid? Õpi inseneriks. Nii näeb ettevõtlust, selle mõju ning selle kasutamist CoModule'i asutaja Kristjan Maruste, kes rääkis oma mõtetest Äripäeva raadio saates "Juhi jutud“.
Enefit Green investeerib Kirde-Eestis tuuleparki 28 miljonit
Riigi- ja börsifirma Enefit Green tegi kaks investeerimisotsust ning alustab tuulepargi rajamist Ida-Virumaal Purtses ja päikesepargi ehitust Poolas Debnikus.
Riigi- ja börsifirma Enefit Green tegi kaks investeerimisotsust ning alustab tuulepargi rajamist Ida-Virumaal Purtses ja päikesepargi ehitust Poolas Debnikus.