• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Üks küsimus: Mida Teie ootate?

  Tullio Liblik, ärimees
  Hetkel ootan kohtumist Äripäeva töötajaga, mis on kokku lepitud kella kolmeks. Aga pikemas perspektiivis… Ei, Bushi ma küll ei oota. Pigem ootan seda, et kõigis neis väikestes valdkondades, milles me tegutseme, toimuksid väikesed arengud.
  Aadu Must, poliitik
  Ootan, et päevadele tuleks pikkust juurde, õieti on seda kohe hädasti tarvis. Üritan praegu valmis saada ühte raamatut ja selleks on seda vaja. Jõule ma ei oota veel. Ja Bushi siiatulek on sümpaatne asi, aga jälgiks seda pigem eemalt.
  Urve Palo, Saint-Gobain Ehitustooted Eesti ASi juht
  Ei ootagi midagi, naudin iga päeva. Vahel ootan, et saaks koju lapse juurde, teinekord, et tuleks juba hommik ja saaks tööle, kui on midagi huvitavat pooleli. Aga kaugemale vaadates jõule ootan küll, nendesse ma usun ja nendeks valmistun alati. Võtan endale paar vaba päeva alati selleks ajaks.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Aimar Ventsel: Kesk-Aasia õppetund – autoriteet pole jumalast antud
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Naftaturgu suunab 61aastase inseneri käsi
Naftaturg on keerulise 2021. aasta läbinud suuremate hüpeteta – otsekui suunaks kellegi käsi toornafta hinda rahulikult, kuid kindlalt ülesmäge. Selle käe omanik on 61aastane naftainsener ja kuningapoeg, Saudi Araabia energeetika­minister Abdulaziz bin Salman Al Saud.
Naftaturg on keerulise 2021. aasta läbinud suuremate hüpeteta – otsekui suunaks kellegi käsi toornafta hinda rahulikult, kuid kindlalt ülesmäge. Selle käe omanik on 61aastane naftainsener ja kuningapoeg, Saudi Araabia energeetika­minister Abdulaziz bin Salman Al Saud.
Vilepuhuja märtri rollist välja tõstmine toob ettevõtjatele uusi kohustusi
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
„Kartke ja oodake halvimat“: häkkerid ründasid Ukraina riigi veebi