ÄP fototoimetus • 26. november 2006 kell 22:00

Üks küsimus: Mida Teie ootate?

Tullio Liblik, ärimees

Hetkel ootan kohtumist Äripäeva töötajaga, mis on kokku lepitud kella kolmeks. Aga pikemas perspektiivis… Ei, Bushi ma küll ei oota. Pigem ootan seda, et kõigis neis väikestes valdkondades, milles me tegutseme, toimuksid väikesed arengud.

Aadu Must, poliitik

Ootan, et päevadele tuleks pikkust juurde, õieti on seda kohe hädasti tarvis. Üritan praegu valmis saada ühte raamatut ja selleks on seda vaja. Jõule ma ei oota veel. Ja Bushi siiatulek on sümpaatne asi, aga jälgiks seda pigem eemalt.

Urve Palo, Saint-Gobain Ehitustooted Eesti ASi juht

Ei ootagi midagi, naudin iga päeva. Vahel ootan, et saaks koju lapse juurde, teinekord, et tuleks juba hommik ja saaks tööle, kui on midagi huvitavat pooleli. Aga kaugemale vaadates jõule ootan küll, nendesse ma usun ja nendeks valmistun alati. Võtan endale paar vaba päeva alati selleks ajaks.

Autor: ÄP

Hetkel kuum