• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Iiri ajaleht: Gaidari ei mürgitatud

  Iiri politsei näib olevat jõudnud veendumusele, et eelmisel nädalal Dublini lähedal salapäraselt haigestunud Venemaa kunagist valitsusjuhti Jegor Gaidari ei mürgitatud.

  Arstid pole seni siiski suutnud tema haiguse põhjust välja selgitada, vahendas Postimees Irish Independendit. Radioloogiaeksperdid pole leidnud paikadest, kus Gaidar vahetult enne tervisehäiret käis, ka ühtegi jälge radiatsioonist.
  Ajalehe andmetel mõõdeti radiatsioonitaset nii Dublinist lääne pool Maynoothi linnakeses asuvas Iiri Rahvuslikus Ülikoolis, kus Gaidar esines 24. novembril, kui ka lähedalasuvas John Connolly nimelises haiglas Blanchardstownis, kus Venemaa endist valitsusjuhti lühiajaliselt raviti.
  Haigla arstid rääkisid hoopis, et Gaidaril olid gastroenteriidi ehk salmonellamürgistuse algusfaasi sümptomid, mida ka raviti.
  «Nad ei leidnud ühtegi märki sellest, et Gaidari oleks mürgitatud või ta oleks saanud kiiritada,» kirjutab Irish Independent.
  Gaidari pressiesindaja rääkis aga täna Vene uudisteagentuuridele, et Iiri arstid ei pannud patsiendile üldse kindlat diagnoosi, vaid andsid edasi ainult oma analüüside tulemused, millest selgub, et Venemaa endise valitsusjuhi organismi elutegevuses toimusid lühikese aja jooksul «radikaalsed muutused».
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
USAst oodatakse signaali intressimäära tõusuks
USA Föderaalreservilt oodatakse kolmapäeval signaali, et nad on valmis tõstma intressimäära juba märtsikuus, kui toimub järgmine kohtumine. See aga võib negatiivselt mõjutada Aasia turgude taastumist.
USA Föderaalreservilt oodatakse kolmapäeval signaali, et nad on valmis tõstma intressimäära juba märtsikuus, kui toimub järgmine kohtumine. See aga võib negatiivselt mõjutada Aasia turgude taastumist.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
SEB: rammus hinnatõus hammustab Eesti majanduskasvu väiksemaks
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.