Troy Bank meelitab eestlasi hiigeltuluga

05. detsember 2006, 07:44

Finantsinspektsioonis registreerimata Troy
Bank lubab eestlased ratsa rikkaks teha, pakkudes aastas kuni 960 protsenti
tulu, kirjutas Postimees.

Investeeringutelt lubab Troy Bank maksta kaks protsenti intressi tööpäevas, seega oleks investeeringu tootlus keskeltläbi 200 protsenti aastas. Eraldi internetileheküljel troybankbonds.com pakutakse võlakirju, mille tootlus on koguni neli protsenti päevas ehk kuuekuuse tähtajaga võlakiri lubab 480 protsenti tulu.

Äriregistrist Troy Banki nimelist ettevõtet ei leia. «Tegu on ilmselt Eestis mitteregistreeritud äriühinguga,» tõdes finantsinspektsiooni juhatuse esimees Raul Malmstein. Tema sõnul tegeleb finantsinspektsioon parasjagu Troy Banki tausta uurimisega. «Kui leiame, et on alust neid süüdistada pettustes või seaduserikkumises, anname asja politseile,» ütles Malmstein.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. December 2006, 08:13
Otsi:

Ava täpsem otsing