Leedo taastas ajalehe Oma Saar

Mariliis Pinn 08. detsember 2006, 12:02

Täna jõudis Saaremaa postkastidesse
uuenenud ja iseseisvunud päevaleht Oma Saar, mille hiljuti omandas Vjatšeslav
Leedo.

1998. aasta septembrist 2006. aasta maini ilmus Oma Saar päevalehe Meie Maa nädalalõpulisana. Uue ajalehe väljaandjaks on Vjatšeslav Leedo ülesostetud täisühing Oma Saar.

Ajalehe peatoimetaja on kultuuri- ja noorsootöökogemusega Tiina Luks, uudistetoimetust juhib majandusajakirjanik Jaanika Merilo. Ajaleht Oma Saar valmib tihedas koostöös Raadio Kadiga, lisaks teevad kaastööd mitmed ajakirjanikud ja erinevate erialade asjatundjad nii saartelt kui mandrilt.

Täisvärvitrükis Oma Saar ilmub viis korda nädalas: esmaspäevast neljapäevani 8-, reedel 16-leheküljeline. Lisaks veel 24-leheküljeline tele- ja raadiokava.

Päevalehe Oma Saar asutas 1. juulil 1992 samanimeline täisühing, kuhu kuulus 7 kohaliku ajalehe Saarte Hääl töötajat. Saaremaa ajakirjandusturul viidi ellu mitu olulist uuendust. Saaremaal hakati esimesena ajalehte välja andma viis korda nädalas ning kahevärvitrükis, üllitati täisvärvtrükis kaantega eriväljaanne ja esimestena Saaremaal loodi ka kohaliku ajalehe internetiväljaanne.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. December 2006, 12:01
Otsi:

Ava täpsem otsing