Tallinn ja Aivar Pohlak sõlmivad kokkuleppe tagasimaksete suhtes

12. detsember 2006, 11:31

Tallinna linnavalitsus plaanib heaks kiita
linna ja Aivar Pohlakule kuuluva MTÜ Jalgpalliklubi FCF vahel sõlmitava
kokkuleppe projekti, millega fikseeritakse linna ja jalgpalliklubi vaheliste
rahaliste arvelduste seis ning linna poolt 2001. aastal tehtud ettemaksete
tagasimaksmise kord.

Tallinna linn tasus asutatava AS FCF Lilleküla Jalgpallistaadioni aktsiate eest 2001. aastal MTÜ-le Jalgpalliklubi FCF kokku 24,9 miljonit krooni, teatas linnavalitsus.

2004. aastal kiitis linnavalitsus heaks jalgpalliklubiga sõlmitava kokkuleppe projekti, milles lepingupooled fikseerisid ühelt poolt linna soovi mitte omandada AS FCF Lilleküla Jalgpallistaadioni aktsiaid ning jalgpalliklubi FCF nõusoleku tagastada linnale viimase poolt aktsiate omandamise eesmärgil ülekantud ettemaks suuruses 24,9 miljonit krooni. Pooled allkirjastasid kokkuleppe 18. juunil 2004, mille kohaselt pidid pooled järgneva kahe aasta jooksul jõudma kokkuleppele Tallinnale 24,9 miljoni krooni tagasimaksmise graafiku osas. Kokkuleppe pooled ei ole siiani maksegraafikut alla kirjutanud. Vastavalt jalgpalliklubi FCF ettepanekule pikendatakse maksepuhkust veel nelja aasta võrra, nõustudes seejuures linnale tagasimaksmisele kuuluva ettemaksu suuruse indekseerimisega tarbijahinnaindeksiga.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul kavatsevad pooled lähiajal sõlmida veel eraldi lepingu, millega jalgpalliklubi FCF rahastamisel rajatakse aastatel 2007 - 2010 Tallinna linna poolt määratud munitsipaalterritooriumidele igal aastal kaks ehk siis kokku kaheksa universaalstaadioni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. December 2006, 11:31
Otsi:

Ava täpsem otsing