Gallup: Kas Filatovile anda kodakondsus?

ÄP 22. detsember 2006, 00:00

Janno Reiljan, Riigikogu liige
Sellist arutelu ei tohiks üldse tekkida, see on inimväärikuse vastu, kui selliseid asju avalikult räägitakse. Valitsus peaks otsuse vastu võtma ja siis sellest rääkima, aga kriteeriumid peaks paigas olema, et hiljem ei tekiks küsimusi, ega tegemist pole rahvusvahelise pätiga.

Tiit Vähi, ettevõtja
Filatov on Eestis oma suurte projektidega nagunii. Ükski temaga seotud projekt ei läheks halvemaks sellest, kui me oleks talle kodakondsuse andud, ainult paremaks. Nii et Eesti riik ei võitnud selle valitsuse otsusega midagi, pigem kaotas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:30
    Otsi:

    Ava täpsem otsing