2. veebruar 2007 kell 11:10

Reformierakond: tegu oli isehakanud pullivendadega

Täna öösel riputas kamp noori Tallinnas Kristiine raudteesillale Reformierakonna plakati, mis oli samast kohast varastatud poolteist aastat tagasi.

Erakonna kampaaniameistri Arto Aasa sõnul pole võimalik sellist käitumist ratsionaalselt seletada.

„Tõepoolest, viimaste kohalike valimiste aegu varastati Tallinnas kokku neli „Tropid Eest!” plakatit. Kõlab täiesti uskumatult, et praeguste valimiste ajal tekkis varastel südametunnistus ja nad otsustasid vähemalt ühe plakati samale kohale tagasi panna,” lausus Aas erakonna avalduses.

Aasale jääb ka mõistmatuks asjaolu, et plakativargad filmisid ise oma tegevust. Ta lisas: „Niipalju kui mina olen saatest Krimi näinud, püüavad vargad reeglina ikka vältida videokaameraid. Igatahes loodan väga, et politsei aitab tuua selgust täna öösel toimunud absurdsetele sündmustele.”

„Igatahes ei tahaks ma uskuda, et tegemist on mõne poliitilise noorteorganisatsiooni pikaajaliselt planeeritud ettevõtmisega, mille ainsaks eesmärgiks on Reformierakonnale probleeme tekitada. Pigem on ikka tegemist isehakanud pullivendadega, kellele on võimalik politsei abiga mõistus pähe panna.”

Plakatite sisu kommenteerides nentis Arto Aas, et tõepoolest pole keskerakondlik linnavalitsus suutnud kuidagi leevendada teravaid probleeme Tallinna liikluses. „Olukord on isegi hullemaks läinud, kuid ebaseaduslike meetoditega probleemidele tähelepanu osutamine on siiski lubamatu,” kinnitas Aas.

Hetkel kuum