Agnes Ojala • 7. juuni 2007 kell 8:52

Kiievi reklaamifestivali peaauhind tuli Eestisse

Eesti reklaamiagentuur Vatson Vatson/Y R võitis Kiievi reklaamifestivalil telereklaamiga "Videotestament" Grand Prix' auhinna.

Lisaks oli reklaam võidukas veel kahes kategoorias, pälvides parima telereklaami tiitli ning eriauhinna "Rahvuslik omapära reklaamis", teatas ettevõte.

Agentuuri Vatson Vatson/Y R juhatuse liikme Rain Teimanni sõnul annab auhind kinnitust, et Eesti reklaamiagentuurid on konkurentsivõimelised ka väljaspool Eestit. "Edu Kiievi festivalil on meie töötajatele julgustus, et tehakse õiget asja. Meile meeldib oma tööd hingega teha ning on tore, kui see kellelegi teisele ka korda läheb," kommenteeris Teimann Kiievis saadud võite. "Kuldmunal oleme korduvalt "Eesti meistriks" tulnud ning eks nüüd on aeg ka üle piiride vaadata," lisas ta.

Kiievi rahvusvaheline reklaamifestival (KIAF) on regiooni üks olulisemaid reklaamifestivale, kus osaleb 36 riiki Ida- ja Kesk-Euroopast, Baltimaadest ning Balkanilt. Sel aastal toimus festival kaheksandat korda.

Agentuuri Vatson Vatson/Y R reklaam "Videotestament" oli võidukas ka viimasel Eesti reklaamifestivalil Kuldmuna, pälvides telekategooria Hõbemuna ning parima näitlejatöö (Peeter Ristsoo) eriauhinna. Reklaami tellis SMS-laenu pakkuja Monetti.

Reklaamiagentuur Vatson Vatson/Y R asutati 1994. aastal. Hetkel töötab agentuuris 19 inimest. Vatson Vatson/Y R kuulub rahvusvahelisse reklaamiketti Young Rubicam.

Hetkel kuum