Kes poleks ekspert?

Martin Hanson 30. august 2007, 00:00

Kinnisvarabuumi lisandväärtusena on tekkinud terve rida poolprominentseid kinnisvaraeksperte, kes oma analüüsi pakuvad. Olgu selleks siis Liis Lass, kes ootamatu vangerdusega seltskonnadaamist kinnisvaraanalüütikuks on saanud ning teab täpselt, et rämpskinnisvara aeg on ümber (mis on rämpskinnisvara, teab vaid jumal). Või Trigoniga lahutusprotsessi läbi teinud Kristel Kivinurm-Priisalm, kes samuti eksperdina üles astub ning leiab mõistliku olevat kõik korterid maha parseldada. Täna. Kohe. Sest läheb veel halvemaks.

No kena... Kui ma kuulaks iga valeprohvetit, elaksin ma kuuse all ja käiksin jala, aga kinnisvara hindu see ikka ei mõjutaks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing