Luukase missioonipreemia sai Tallinna Lastehaigla Toetusfond

Mariliis Pinn 21. november 2007, 00:00

"Kuigi südamest lootsime, et saame preemia, on see au, au olla esimene," ütles SA Tallinna Lastehaigla Toetusfondi juhataja Inna Kramer. "See autasu ei ole ainult fondile, vaid ka tuhandetele toetajatele Brasiiliast Inglismaa, Soome, Norra ja Rootsini," lisas ta, lubades toetussumma kasutada laste terviseprobleemide ennetavale tegevusele ja laste tervise parandamisele.

Kultuuriminister Laine Jänese sõnul oli uhke tunne üritusel osaleda. "Elamise kultuur tervikuna saab Eestis uue kvaliteedi. Need valdkonnad, kus ei saa tulemust mõõta kilodes, meetrites, kroonides, vajavad suure südamega inimeste abi," ütles Jänes.

Aadu Luukase Sihtasutuse looja Indrek Luukase sõnul ei jää esimene preemia viimaseks. "See ei ole ühekordne tegu," lubas Luukas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing