Kaasautorid

ÄP 05. detsember 2007, 00:00

Kärt Ulman (47) elab New Yorgis ja on Ameerika Ühendriikide ainsa eestikeelse nädalalehe Vaba Eesti Sõna peatoimetaja. Ise ta aktiivselt väga palju ei kirjuta, sest pere ja esimeses klassis käiva poeg täidavad kogu tema aja. Lisaks veel linn ise - see erilise energiaga New York, nagu ütleb Kärt, mille jaoks peab kindlasti aega jätma, sest ta pakub nii mitmekesiseid elamusi ja kohtumisi ja võimalusi, mida pole kusagil mujal maailmas. Ja osa sellest tahaks ta jagada ka Dilemma lugejatega. "Mulle meeldib Dilemmale kirjutada," ütleb Kärt, "sest mulle meeldib seda lugeda -

Dilemma teemadering ja arvatavasti ka lugejaskond eristub heas mõttes tavapärase naisteajakirja omast."

Dilemma moelehekülgede autor ja stilist Annika Vaher (22) õpib Euroülikoolis 4. kursusel moodi. Keskkoolis käies osales Annika koos sõbrannaga moekonkursil, kus nad said esimese koha. Kui temalt pärast võitu küsiti "Kas lähed nüüd moekunstnikuks õppima?", vastas Annika algul esimese hooga küll: "Ei mingil juhul!", kuid idee oli idanema pandud. Mida ta pärast lõpetamist tegema hakkab, Annika veel kindlalt ei tea, aga ideid on ja peamine soov on veel edasi õppida.

Annikal endal kindlat riietumisstiili pole. Talle meeldib vaheldus ja enda peal eri riidekombinatsioonide katsetamine. Moeajaloost meeldib renessansi jõulisus ja 60ndate lihtsus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing