Viktor Kaasik tembutab jälle

03. jaanuar 2008, 07:49

Ärimees Alexander Kofkin ja tema jurist
Viktor Kaasik lasid Tallinna vanalinnas kinni müürida poole võõrast korterist,
sest vajasid ruumi uue hotelli ehitamiseks.

"Nädal enne jõule avastasin, et mu korterisse on sisse tungitud, terasuks eemaldatud ja vaheuks maha murtud, ees- ja tagatoa vaheline käik oli tsementplokkidega kinni müüritud," vuristab Uus-Meremaalt pärit John Sommerfeld Eesti Ekspressile. "Üks tuba okupeeriti jõhkralt."

Kolm päeva pärast "sissemurdmist" peatas kohtunik Tiiu Hiiuväin uusmeremaalase ja tema naabri kaebuse põhjal kõik ehitustööd, mis nende kortereid puudutavad.

Olukord on pehmelt öelda veider, sest füüsiliselt asuvad vaidlusalused toad otsapidi tulevases lukshotellis, mida juba hooga ehitatakse.

Tegelikkuses pääseb kohtupaberitega relvastatud Sommerfeld oma kinni müüritud tagatuppa nüüd läbi naaberhoovi värava, ehitusplatsi tolmu ja toa tagaukse ja kui ta sinna jõuab, pole sel toal enam lage ega aknaid ega ust. Tema sõnul näitab see absurdne kaasus, et Tallinna vanalinnas kehtivad aastal 2007 endiselt hundiseadused.

Jõuliselt talitanud hotelliarendaja esindaja Viktor Kaasik süüdistab tülikaid korteriomanikke hoopis nahaalses katses alusetult rikastuda. "See ei ole esmakordne nähtus, kus ebaõigete faktide ja pooltõdede abil püütakse luua mulje kellegi ebaõiglasest tegevusest," leiab vandeadvokaat.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. January 2008, 07:48
Otsi:

Ava täpsem otsing