Üks küsimus: Kuidas Te prügi sorteerite?

ÄP 07. jaanuar 2008, 00:00

Laine Jänes, kultuuriminister
Prügi sorteerin juba väga ammu. Elan eramajas ning paberi põletan ära, biojäätmed on eraldi ja pudelid viime taarakogumispunkti. Jäävadki ainult biojäätmed, muud asjad veame ise laiali. Olen niimoodi teinud juba seitse aastat, see on elementaarne.

Olga Aasav, Tartu restoranide Atlantis ja Rasputin ning Pärnu Sunseti omanik
Sain uude kohta kolides köögiga kolme auguga prügi sorteerimist soodustava prügikasti juba kaasa. Elan Tartu lähistel eramajade uusrajoonis ja kõik vajalikud prügikastid on seal ka olemas.

Kui 100 aastat tagasi öeldi, et peab end pesema hakkama, siis inimesed ei pidanud seda väga vajalikuks. Sama on ka prügi sorteerimisega: kui saadakse aru selle vajalikkusest, siis ei leita ka vastuargumente.

Kadri Must, keskerakondlane
Sorteerin prügi juba varasemast kui selle aasta 1. jaanuarist, mil jõustus kohustus prügi sorteerida. Minu maja juues on juba eelmise aasta teisest poolest kolm konteinerit. On vaja eraldi panna biojäätmed, pakendid ja paber ning papp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:16
Otsi:

Ava täpsem otsing