Gross: see on torm enne vaikust

16. jaanuar 2008, 16:56

Lääne-Virumaa suurettevõtja Oleg Grossi
sõnul kaubamajade müügikäive sel aastal pidurdub, praegune pidu on tema
sõnul torm enne vaikust.

„Sel aastal kasv pidurdub. Tegemist on tormiga enne vaikust,“ kommenteeris ärimees Gross Tais olles telefoni teel Tallinna Kaubamaja täna tutvustatud 39% kasvanud käibenumbreid.

„Meie käive on ka kasvanud, oli üle miljardi. Tore, et Kaubamaja müüb hästi. Toidukaubad on jätkusuutlikud, siin ei juhtu midagi. Meiega ei juhtu midagi,“ kommenteeris Gross võimalikku langust kaubanduses sel aastal ning selle mõjusid enda ettevõttele.

Arvestades üldist majanduskasvu pidurdumist tuleb Grossi sõnul sel aastal kaubanduses langus. „Toidukaubandus on jätkusuutlik, siin ei juhtu eriti midagi. Süüa tahavad inimesed ikka. Pigem puudutab majanduskasvu pidurdumine kinnisvarafirmasid, kes ei suuda oma laena tagasi maksta. Kuid meiega ei juhtu midagi,“ märkis Gross.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. January 2008, 16:56
Otsi:

Ava täpsem otsing