Merko Grupp ja Infortar laiendavad ühist hotelliäri

26. veebruar 2008, 16:37

Merko Grupi tütarfirma E.L.L. Kinnisvara
kavatseb müüa detsembris omandatud kolmandiku Hansa Hotell OÜst
aktsiaseltsile Infortar ning taotleb konkurentsiameti luba.

Möödunud aasta detsembrini kuulus 34% Sadama 1 asuvat hotelli majandavast Hansa Hotell OÜst Reval Hotelligrupi ASile. Äriregister kajastas omanikuvahetust tänavu jaanuaris.

13. veebruaril esitasid E.L.L. Kinnisvara ning Infortar konkurentsiametile koondumisteate, et omandada ühiselt valitsev mõju Hansa Hotell OÜ üle.

Alates 2007. aasta veebruarist kuulus Reval ExpressHotel nime all tegutsev Hansa Hotell OÜ economy klassi hotelliketti Reval Inn. Samast ajast läksid värskelt turule tulnud hotelliketti veel kaks Reval Hotelsi majutusasutust Vilniuses ja Klaipedas.

Hansa Hotell OÜ avaldas toona, et Reval Inn hotellid hakkavad paiknema linna keskustes, peateede ääres ning hotellikohtade valikul peetakse silmas korralikke parkimisvõimalusi. Eelkõige nähti uue hotelliketi kasutajaid autoga ringi liikuvate inimeste seas, kelle jaoks on oluline kiire, mugav ja taskukohane ööbimine.

Aastaks 2008 pidi Balti riikides tegutsema 12 Reval Hotels ja Reval Inn hotelli 1200 töötaja ning 70 miljoni euro suuruse aastakäibega. 2010. aastaks planeeris Reval Hotels laieneda Varssavisse, Kiievisse, St. Peterburgi ja Moskvasse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. February 2008, 16:52
Otsi:

Ava täpsem otsing