Sampo tõstis krooni- ja eurohoiuste intressimäärasid

24. märts 2008, 13:43

Sampo Pank tõstab alates tänasest
tähtajaliste Eesti krooni ja eurohoiuste intressimäärasid. Eesti krooni aastase
tähtajalise hoiuse uueks intressimääraks on 6,20 protsenti ja samaks perioodiks
sõlmitud tähtajalisele eurohoiuse intressimäär on alates esmaspäevast 4,55
protsenti.

Samas langetab Sampo Pank USA dollari tähtajaliste hoiuste intressimäärasid ning uueks dollari aastase hoiuse intressimääraks on 2,50 protsenti, teatas pank.

Sampo korrigeerib tähtajaliste hoiuste intresse vastavalt üldistele muutustele intressitasemetes. Panga eesmärgiks on pakkuda tähtajalistele hoiustele püsivalt atraktiivset intressitaset. Viimati tõstis Sampo Pank Eesti krooni intressimäärasid 30. novembril 2007.

Hansapangas on Eesti krooni aastase hoiuse intressimäär 5,3%, eurohoiusel 4% ja USA dollari hoiusel 2%. Nordea pangal on Eesti krooni aastase tähtajaga hoiuse intressimäär 5,6%, eurohoiusel 4,05% ja USA dollari hoiusel 2,30%.

Krediidipank pakub aastase Eesti krooni hoiuse intressiks 5,8%, eurohoiusele 4,0% ja USA dollari hoiusele 2,8%. SBM Panga aastase Eesti krooni intressimäär on 6,15%, eurohoiusel 4,5% ja USA dollari hoiusel 3,9%. BIG pakub praegu kampaania korras kuni mai lõpuni aastasele kroonihoiusele intressi 8%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. April 2008, 14:12
Otsi:

Ava täpsem otsing