Premia Tallinna Külmhoone ostis Venemaal jäätisevabriku

26. mai 2008, 12:48

Jäätisetootja Premia Tallinna Külmhoone
laieneb Venemaale, ostes seal jäätisetehase.

Külmhoone ostab Peterburis Hladokombinat No 1 nimelise tehase. Tegemist on ettevõttega, mille aastane tootmismaht ulatub 6000 tonnini ning eelmise aasta käive oli 120 miljonit krooni.

Premia Tallinna Külmhoone gruppi kuuluvad Leedus asuv Premia KPC ja Lätis Premia FFL. Kogu grupi eelmise aasta käive oli 776 miljonit krooni, sellest 406 miljonit krooni tuli Eestist. Eestis on Premia Tallinna Külmhoone turuliider, turuosaga 42%. Premia Tallinna Külmhoone grupp kuulub alates 2005.aasta detsembrist Amber Trust II S.C.A.-le ja ettevõtte juhtkonnale.Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. July 2008, 11:02
Otsi:

Ava täpsem otsing