Kommentaar: kop-kop ja raha tuleb!

17. juuni 2008, 14:18

Eesti juhtiv kiirlaenukontor BIG on leidnud
suurepärase võimaluse lihtsameelseid inimesi võlaorjusse meelitada -
kiirlaenuputkad püstitatakse postkontoritesse, kus liigub palju kataloogikliente
ja riigi toetuste saajaid.

Haarad Hobby Hallist järelmaksuga tellitud muusikakeskuse, seisad hüvitiste väljamaksmise järjekorras ning astud ühe soojaga läbi ka kiirlaenukontorist - milline mugavus! Eelmise aasta lõpus oli BIG valmis korstnasse kirjutama 140 miljoni krooni eest hapusid laene, kuid 2,3miljardilise portfelli juures see liigkasuvõtjaid ülemäära põdema ei pane. Mis saab aga neist ullikestest, kes end hubases postkontoris lõhki laenavad? Ehk rajatakse postkontorite juurde tulevikus ka võlavanglad… Või vähemasti voodikohad neile, kelle kodu ja vara sundmüüki läinud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. June 2008, 14:19
Otsi:

Ava täpsem otsing