BIGi laiendab oma postipangavõrku üle terve Eesti

Mariliis Pinn 12. juuni 2008, 14:38

Balti Investeeringute Grupi Pank (BIG) ja
Eesti Post laiendavad koostööd: alates neljapäevast, 12. juunist 2008 saab BIGi
pakutavaid hoiustamise ja laenamisega seotud toiminguid teha enam kui 80
suuremas postkontoris üle Eesti.

BIG ja Eesti Post alustasid esimese piloot-koostööprojektiga eelmise aasta oktoobris, kui BIGi teenused muutusid kättesaadavaks kuues Lääne-Eesti postkontoris. BIGi juhatuse liikme Kaido Saare sõnul kulges pilootprojekt edukalt. Ka Lätis tehakse sealse postiga koostööd, mis on väga edukas, teatas ettevõte.

„See annab meie klientidele lisandväärtust. Eelkõige on meie sooviks jõuda iga kliendini üle Eesti pakkudes paljusid pangateenuseid, olgu selleks siis hoiustamine või erinevate lepingute sõlmimine. Täna kokkuvõtteid tehes saab nentida, et klientide huvi võimaluse vastu oma kodulinnas rahaasjad korda ajada on suur, mistõttu jõudsime Eesti Postiga kokkuleppele koostööd laiendada,“ rääkis Saar.

Suuremates postkontorites saavad BIGi kliendid teha kohapeal teha kõiki lihtsamaid toiminguid: hoiustada raha või taotleda laenu.

Väiksemates postkontorites on kohapeal pakutavate teenuste valik piiratud – klient saab postitöötaja vahendusel teatada BIGile oma soovist ja BIG võtab kliendiga juba samal päeval (tavaliselt ca 1h jooksul) ühendust. Keerukamaid toiminguid (lepingute muudatused jms) saab teostada endiselt BIGi internetiteeninduses või kontorites. „Teeme koostööd kõikide postkontoritega, kus on internetiühendus,“ selgitas ta.

10 aastat on postipanga teenuseid pakkunud juba SEB. „Meie teenus on hea täiendus, laiendab kliendi valikuvõimalusi. Mujal maailmas on normaalne, et ühes postkontoris saab kasutada mitme panga teenuseid,“ lisas Saar, kes selles ei näe midagi kummalist.

Palju BIG postipanka investeeris ei soostunud Saar täpsustama. „See summa ei olnud väike, suhteliselt hea summa oli,“ lisas ta, kuid täpsustas, et see siiski miljonitesse ei küündinud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. October 2008, 20:32
Otsi:

Ava täpsem otsing