Inglismaa eluasemeturgu ootab ees 25%ne langus

Hille Tressum 27. oktoober 2008, 15:37

Briti juhtiv konsultatsioonifirma Capital
Economics prognoosib 2009. aasta lõpuks Inglismaa eluaseme odavnemist tervelt
veerandi võrra.

Juhtivad briti analüütikud hindavad, et tuleva aasta lõpuks langevad eluaseme hinnad Inglismaa kinnisvaraturul 25% võrra. Analüütikud arvavad, et Inglismaa jahenev majanduskliima teeb kinnisvaraturul vajalikud korrektsioonid.

„Prognoosime, et lõpuks langevad kinnisvarahinnad 35% jagu. Arvestades seda, et riiki on tabamas majanduslangus, mis kestab vähemalt kaks aastat, prognoosime, et hinnad eluasemetele hakkavad langema 2009. aasta lõpul-2010. aasta alguses,“ rääkis Capital Economicsi analüütik.

Analüütiku hinnangul langeb majandus tuleval aastal 1% võrra. Ülejärgmisel aga poole vähem.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2008, 15:37
Otsi:

Ava täpsem otsing