Läti lubab majanduslangust kuni 13%

23. detsember 2008, 08:01

Läti majandusministeerium prognoosis
tulevaks aastaks 10-13% sisemajanduse kogutoodangu langust, vahendas biznevs.lv
Läti raadiot.

Finantskriisi tõenäoline süvenemine, laenude kättesaadavuse halvenemine ja valitsuskulude kärpimine, see võib viia 10-13% majanduslanguseni, teatas Läti majandusministeerium oma ülevaates. Majandusministeeriumi väljaütlemised viisid rahandusministri Ivars Godmanise endast välja, vahendas uudisteportaal.

Varem on Läti rahandusministeerium ja valitsus rääkinud 5% majanduslangusest. Londonis asuva Capital Economics Euroopa arenevate turgude ökonomist Neil Shearingi hinnangul võib Läti SKP kahaneda tuleval aastal 10%, avaldas eile Bloomberg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. December 2008, 13:24
Otsi:

Ava täpsem otsing