Swedbank sulges mullu kümme harukontorit

08. jaanuar 2009, 16:15

Swedbank sulges möödunud aastal 10
harukontorit, kuid vaatamata kontorite sulgemisele tuli koondada vähe inimesi.
Enamikele töötajatele leiti organisatsioonisiseselt rakendust.

"Eelmisel aastal sulgesime 10 kontorit. Samas avati kaks uut ning kolisime ka vanadelt pindadelt uutele. Selliseid kontoreid oli 2008. aasta lõpuks seitse. Samuti renoveeriti kaks kontorit. Kontorite sulgemisega seoses tuli koondamisi ette vähe, kuna enamikele leidsime rakenduse organisatsioonisiseselt," rääkis Swedbanki kommunikatsioonispetsialist Laura Käesel.

Ta lisas, et sel aastal on plaanis avada mitu varasemast avaramat kontorit. "Seoses sellega optimeerime ka oma kontorivõrku, mis toob kaasa ka mõningate kontorite sulgemise," sõnas Käesel.

Swedbank ei plaani väikelaenude summasid ja väljastamise korda muuta. "Väikelaenu ülempiir on 150 000 krooni ja meil ei ole plaanis seda määra tõsta. Swedbankist saab väikelaenu taotleda läbi internetipanga ja kontoris telleri juures," ütles kommunikatsioonispetsialist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. January 2009, 16:15
Otsi:

Ava täpsem otsing