Mis töid peaks suvel maja juures tegema?

01. juuli 2009, 08:20

Parimaks ehitusajaks peetud suvel tasub
majal kontrollida katust, torusüsteeme, fassaadikatet ja aknaid-uksi, kirjutab
tänane Äripäev.

"Eesti oludes vajab hoone korralikku õhutust," seletas OÜ Ehitusekspert peaekspert Lembit Sõmer. Seetõttu on just suvi parim aeg maja tuulutamiseks, eriti käib see keldri kohta, kuhu kogunenud pinnaniiskus ja läbi seinte imbunud sadevesi. Kui veel nõukogude ajal peeti kuni 70 % suhtelist niiskust majas lubatavaks, siis nüüdsete normide järgi on ideaalne 40-45 %.

Missuguseid töid veel maja juures suvel tark teha, saate lugeda Äripäeva paberlehe veebipeegeldusest siit, mille lugeja peab olema Äripäeva tellija. Võimalik on paberlehe lugusid veebist lugeda ka päevapiletiga, mida saab osta siit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. July 2009, 08:46
Otsi:

Ava täpsem otsing