Heldur Meerits Telekomist: väikeinvestori sõna maksab vähe

25. august 2009, 12:05

Väikeinvestorite sõna maksab siin
suhteliselt vähe, asjade käigu määrab riik ja teised suured investorid,
kommenteeris investorite liidu juht Heldur Meerits TeliaSonera
ülevõtmispakkumist Eesti Telekomile.

"Ma ei oska öelda, milline on investorite hoiak, mingisugust küsitlust ma teinud ei ole ja selliseid andmeid mul ei ole," kommenteeris Meerits investorite hoiakut seoses TeliaSonera plaaniga osta ära väikeaktsionäride aktsiad. Väikeinvestorite käes olev häälte osakaal on ikka pisike, märkis ta.

Meerits kommenteeris ka TeliaSonera poolt pakutud aktsia hinda ja leidis, et see oleks võinud olla kopsakam. "Ilmselt ajastas TeliaSonera järjekordse pakkumise just kriisi peale, et see pakkumine väga kõrge ei oleks," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. August 2009, 10:09
Otsi:

Ava täpsem otsing