Ettevõtja: maksuamet peaks karmim olema

03. oktoober 2009, 12:54

Viru Konsortsiumi kaasomanik Ago Koldits
ütles Äripäevale, et tema meelest on maksuamet võlgade sissenõudmisel tõesti
liiga leebe ja sellest kaotavad nii riik kui teised ettevõtjad.

"Maksuamet on liiga leebe, olen 100% sellega nõus," rääkis mees. "Ei tohi lasta firmasid sellisesse seisu, et nad on riigile võlgu miljoneid kroone. Varem või hiljem lõpeb see pankrotiga - palgad maksmata, riigile maksud maksmata, teistele firmadele maksmata. Tekib n-ö ahelreaktsioon. Maksuamet peaks vaatama, kas ettevõte on suuteline suurte võlgnevustega toime tulema, kas tasub firmale armu anda või tuleks siiski asi lõpetada."

Päevaküsimus oli: "Kas maksuamet on liiga leebe?"

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. October 2009, 15:39
Otsi:

Ava täpsem otsing