BÖRS: Aasia endiselt tõusuhoovuses

10. november 2009, 09:50

Aasia aktsiad on valdavalt kerkinud ja
sedakorda on tõusu toetanud nii Hiina automüügi kasv, kui ekspordi paranemine
Taivanis ja Filipiinidel.

„Riski-isu on tagasi tulnud ja investeerimist on ootamas ka päris palju raha,“ sõnas Barclays Wealth Singapuris baseeruv strateeg Manpreet Gill. „Varaklassidest oleme endiselt suurema kaaluga aktsiates arvestades, et käimas on esimesed 12 kuud pärast aktsiaturgude põhja ning intressimäärad on jätkuvalt madalad,“ märkis ta.

Jaapani Nikkei 225 indeks on kerkinud 0,63 protsenti, Yopix indeks 0,20 protsenti. Hongkongi Hang Seng indeks on tõusnud 0,49 protsenti ja Hiina CSi indeks 0,23 protsenti. India Sensex indeks on teinud 0,25protsendilise tõusu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 09:50
Otsi:

Ava täpsem otsing