ÄP fototoimetus • 18. november 2009 kell 21:00

Üks küsimus: Kas teid mõjutab Arco Vara ümber puhkenud skandaal?

Rene Ilves, Arco Vara investor

Huvitavam küsimus on see, kas Toomas Tool on endiselt Arco Vara ostmisest huvitatud. Kui on, siis võib Arco Vara aktsia päris hea investeering olla. Tal juba on seal 20% osalus ja selle turgu müümine on võimatu.

See, mis eelmisel aastal oli, mind kui investorit ei mõjuta. Jätab külmaks. Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.

Paavo Heil, ettevõtja

Minu otsuseid see uudis küll üldse ei mõjuta. Mul on raske midagi arvata - kui kriminaalasi on seal algatatud, siis mingi pädev põhjus peab selleks olema. Uudistest jäi muidugi silma Allar Jõksi (kriminaalsüüdistuse saanud Toomas Tooli kaitsja - toim) kommentaar, et prokuratuuri käitumine on huvitav - kõigepealt tehakse pressiteade ja siis teavitatakse asjaosalisi.

Ignar Fjuk, arhitekt

Ma ei ole kursis, mis seal Toomas Tooliga on juhtunud, ma olen ööd ja päevad tööd teinud. Kuskilt kuulsin uudist, et Jõks sellega tegeleb, muud midagi ma ei tea.

Autor: ÄP

Hetkel kuum