BÖRS: Jõulutäht on Harju Elekter

Romet Kreek 23. detsember 2009, 14:31

Eelmise aasta lõpust jõuludeni on Tallinna börsil olevatest aktsiatest tõusnud kõige rohkem Harju Elektri aktsia.

Harju Elektri aktsia hind on kerkinud 101 protsenti. Teisel kohal on Tallinna Kaubamaja aktsia, mis on tõusnud 78 protsenti. Kolmandat-neljandat kohta jagavad 75 protsendise tõusuga Merko Ehituse ja Järvevana aktsia.

Üle 50 protsendi on tänavu tõusnud ka börsilt lahkuva Eesti Telekomi ning Nordecon Internationali, Norma ja Silvano FG aktsiad.

Miinuses on kolme ettevõtet aktsiad. Vähima, kuue protsendise languse tegi Viisnurga aktsia. Tagant teine on Arco Vara aktsia, mis on langenud 12 protsenti. Suurim kukkuja on Baltika aktsia (-46 protsenti).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. December 2009, 16:58
Otsi:

Ava täpsem otsing