Katre Pilvinski • 26. juuli 2010 kell 8:59

Trigon: mullune kasum jäi lahjaks

Trigoni fondijuht Heiti Riisberg loodab, et eelmise aasta 20,8 mln kroonine kasum jääb pigem tagasihoidlikuks tulemuseks. 

Tema sõnul oli eelmine aasta investeerimissektorile väga raske aasta. "Trigon Fundsis teenitakse raha peamiselt suurte fondimahtude pealt. Peale 2008. aastal alanud suurt kriisi ning 2009. aasta alguses jätkunud aktsiaturgude langust on fondide mahud võrdlemisi väikesed olnud terve 2009. aasta jooksul," kommenteeris fondijuht.

Kuigi Trigon Funds teenis mullu 20,8 mln kroonise kasumi, usub Riisberg, et aasta jäi oma tulemustega pigem tagasihoidlikuks. "Kindlasti peab lootma, et tänavu oleksid tulemused märksa paremad ning kindlasti töötame praegu selles suunas. Loomulikult keegi midagi garanteerida ei saa, aga kindlasti ei ole eelmise aasta tulemused meile püüdmatu sel aastal, seda võib küll öelda," rääkis ta.

"Tänavu on eesmärk eelmise aasta tulemust ületada ja hetkel püsime ilusti graafikus, aga  raske on öelda, et mis aasta teine pool aktsiaturgudele ja fondidele toob," lisas Riisberg.

Trigon Funds teenis eelmisel aastal 20,8 mln krooni kasumit, aasta varem oli kasuminumber 51,2 miljonit krooni. 

Hetkel kuum