Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  HTC saavutas rekordtulemi

  Maailma suurim Microsofti ja Google'i operatsioonisüsteemidega telefonitootja HTC teatas rekordsuurest kolmanda kvartali käibest ja kasumist, vahendab Bloomberg.
  Kolmanda kvartali puhaskasum kasvas aastaga 95 protsenti, 11,1 miljardile Taiwani dollarile (360 miljonile USA dollarile), teatas Taiwani kompanii. Analüütikud ootasid 9,2 miljardi Taiwani dollari suurust puhaskasumit.
  "HTC on põhiline võitja hoogsast nutitelefonide tõusutsüklist, kuna Androidi populaarsus kasvab ja Microsoft surub peale WP7," ütles Fubon Financiual Holdingsi analüütik Jeff Pu. "HTC parandab bränditeadlikkust ja tarkvara võimalused toetavad kasvuhoogu 2011. aastasse."
  Ettevõtte käive enam kui kahekordistus, 76 miljardile Taiwani dollarile, lüües ettevõtte enda 70miljardilist prognoosi.
  Ettevõte avaldas tulemused Taipei börsi sulgemise järel. Aktsia hind tõusis enne tulemuste avaldamist kolm protsenti, 719 Taiwani dollarile. Aktsia hind on tänavu enam kui kahekordistunud. Ettevõtte turuväärtus on suurem kui 19 miljardit dollarit, oles sellega Taiwani börsil viiendal kohal. Analüütikud on prognoosinud, et käimasoleva kvartali käive võib ulatuda 91 miljardi Taiwani dollarini. 29st Bloombergi küsitletud analüütikust 22 soovitavad aktsiat osta. Vaid kaks soovitavad aktsiat müüa ja neli hoida. HTC aktsia hind on teinud võimsa tõusu. Tänavu on aktsia hind tõusnud Taiwani dollarites silmapaistvad 106 protsenti ning eurodes suisa 153 protsenti.
  Aktsia ei ole odavate killast. Eelmise aasta kasumi põhjal arvestatud hinna-kasumi suhtarvu näit on 26, kuid analüütikute selleks aastaks prognoositud kasumipõhine number on 17. Aktsia dividenditootlus oli 3,4 protsenti. Ettevõte on efektiivne. Omakapitali tootlus oli 35,8 protsenti, võrreldes Apple'i 30,5 protsendi, Research in Motioni 36,5 ja Nokia 6,5 protsendiga.
  Koduturul, Taipei börsil on HTC aktsia sümbol numbrikombinatsioon 2498. Paraku ei ole Taiwani aktsiaturg lihtsasti ligipääsetav. Saksamaal kaubeldakse börsil HTC aktsia hoiutähega, mis vastab neljale lihtaktsiale. Seal on aktsia sümbol HTJ.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
USA aktsiaturud alustasid juulit tõusuga
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohitid: kuidas taltsutada inflatsiooni
Lõppeval nädalal avardasid kuulajate silmaringi raadiosaated inflatsioonist, investeerimisest, OÜtamisest ning turismi olukorrast Ungaris.
Lõppeval nädalal avardasid kuulajate silmaringi raadiosaated inflatsioonist, investeerimisest, OÜtamisest ning turismi olukorrast Ungaris.
Haridusminister Liina Kersna astub ametist tagasi
Riigiprokuratuur alustas kriminaalmenetluse uurimaks möödunud aasta oktoobris sõlmitud kiirtestide hankelepingu sõlmimise asjaolusid. Haridus- ja teadusminister Liina Kersna (Reformierakond)
Riigiprokuratuur alustas kriminaalmenetluse uurimaks möödunud aasta oktoobris sõlmitud kiirtestide hankelepingu sõlmimise asjaolusid. Haridus- ja teadusminister Liina Kersna (Reformierakond)

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.