Katre Pilvinski • 8. november 2010 kell 10:51

RSA Grupi käive kosus 9 kuu jooksul 10% 

RSA Grupi kolmanda kvartali majandustulemuste põhjal küündis ettevõtte käesoleva aasta 9 kuu käive enam kui 6,5 miljardi euroni kasvades möödunud aasta sama perioodiga võrreldes 10%.

Olulist rolli kindlustusgrupi kiirel kasvul on mänginud arenevad turud, sealhulgas Kesk- ja Ida-Euroopa, teatas ettevõte. Baltikumis jätkab RSA kolmanda kvartali koondtulemuste põhjal turuliidrina, seda hoolimata majanduslangusest tingitud keerulisest turuolukorrast nii Lätis kui Leedus. 

Kindlustusfirma esimese kolme kvartali kogutud kindlustuspreemiate maht on võrreldes möödunud aasta sama perioodiga kasvanud ligi 16 protsenti, ulatudes 85,4 miljoni kroonini. Ettevõtte turuosa on käesoleva aasta 9 kuuga kasvanud ligi 24% ning on 3,2 protsenti Eesti kahjukindlustusturu kogumahust.

 

Hetkel kuum