• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Unustamatu vana uues kuues

  Uue aastakümne esimesed 365 päeva olid muusikaliselt rikkad - heliketastelt leidis nii kõrvupaitavaid lugusid kui ka neid, mida enam uuesti kuulata ei sünni. Varasalvedesse laekus juurde rokki, džässi, souli ja elektroonilist muusikat.
  Uute tegijate kõrval torkasid sel aastal silma vana kooli muusikud uues kuues. Värske loominguga naasid areenile Bon Jovi, Joe Cocer, Bobby Mcferrin, Skunk Anansie, David Bowie, Sade ja paljud teised.
  Järgmisesse aastasse võtan selle aasta avastustest kaasa need albumid, mis oma x-faktoriga võlusid ja mida oleks patt 2010. maha unustada. Need on: Kings Of Convenience'i "Declaration of Dependence" - mõnusalt meloodiline, siiras, minimalistlik heliketas.
  Bobby McFerrini "VOCAbuLarieS" - kultuuriline kokteil muusikalises keeles; sellelt õhkab Aafrika, India ja Lähis-Ida hõngu; kõrvupaitav.
  Skunk Anansie "Wonderlustre" - tuline ja vürtsikas, vahepeal ka üllatavalt mahe; ehe nagu ta olema peabki.
  Sade "Soldier of Love" - peale kolme aastakümmet endiselt elegantne.
  Arcade Fire'i "The Suburbs" - pilguheit võõra muusiku mälestustesse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Kinnisvaraarendaja: oleks tore, kui palgad kasvaksid veelgi kiiremini
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.